Dcdp
United Trading Group
Doha, Qatar
منذ 6 يوم
source : drjobs.ae
  • Maintains food preparation,garnishes menu items, including buffet preparation to currentspecifications of the restaurant.
  • Ensures thatthe presentation, taste, texture and quantity are maintained to thestandards laid by the restaurant.
  • To assumeoverall responsibility in the Chef de Partie'sabsence.
  • Sets up station properly and on timefor each service period.
  • Reports to Sous Chefor Chef de Partie of any problems or complaints as when theyarise.
  • بلغ عن هذه الوظيفة
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    تقديم
    بريدي الالكتروني
    بالضغط على "استمر" ، أعطي موافقة neuvoo على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات إلي بالبريد الإلكتروني ، على النحو المفصل في سياسة خصوصية لـneuvoo . يجوز لي سحب موافقتي أو إلغاء الاشتراك في أي وقت.
    استمر
    استمارة الطلب