Chef
Banyan Tree
Doha, Qatar
منذ 2 يوم
source : drjobs.ae
  • Lead, mentor, and manage culinaryteam.
  • Develop and plan menus and dailyspecials.
  • Create prep lists for kitchencrew.
  • Manage food costing andinventory.
  • Maintain standards for foodstorage, rotation, quality, and appearance.
  • Ensure compliance with applicable health codes andregulations.
  • Establish maintenance andcleaning schedules for equipment, storage, and workareas.
  • Participate in interview process andselection of kitchen staff.
  • Schedule staff andassist in human resources processes as needed.
  • بلغ عن هذه الوظيفة
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    قدِّم طلب ترشيحك
    بريدي الالكتروني
    بالضغط على "واصل" ، أعطي موافقة neuvoo على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات إلي بالبريد الإلكتروني ، على النحو المفصل في سياسة خصوصية لـneuvoo . يجوز لي سحب موافقتي أو إلغاء الاشتراك في أي وقت.
    واصل
    استمارة الطلب