Chef de Cuisine - Crossroads
Marriott Hotels Resorts
Doha, Qatar
منذ 2 يوم
source : drjobs.ae
  • Accountable for the quality,consistency and production of the restaurant kitchen.
  • Exhibits culinary talents by personally performing taskswhile leading the staff and managing all food relatedfunctions.
  • Coordinates menus, purchasing,staffing and food preparation for the property'srestaurant.
  • Works with team to improve guestand employee satisfaction while maintaining the operatingbudget.
  • Must ensure sanitation and foodstandards are achieved.
  • Develops and trainsteam to improve results.
  • بلغ عن هذه الوظيفة
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    قدِّم طلب ترشيحك
    بريدي الالكتروني
    بالضغط على "واصل" ، أعطي موافقة neuvoo على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات إلي بالبريد الإلكتروني ، على النحو المفصل في سياسة خصوصية لـneuvoo . يجوز لي سحب موافقتي أو إلغاء الاشتراك في أي وقت.
    واصل
    استمارة الطلب