Demi Chef de Partie - New York Steakhouse
Marriott Hotels Resorts
Doha, Qatar
منذ 1 يوم
source : drjobs.ae
  • Prepare special meals orsubstitute items.
  • Regulate temperature ofovens, broilers, grills, and roasters.
  • Pullfood from freezer storage to thaw in the refrigerator.
  • Ensure proper portion, arrangement, and foodgarnish.
  • Maintain food logs.
  • Monitor the quality and quantity of food that isprepared.
  • Communicate assistance needed duringbusy periods.
  • Inform Chef of excess food itemsfor use in daily specials.
  • Inform Food& Beverage service staff of menu specials and out of stockmenu items.
  • Ensure the quality of the fooditems.
  • Prepare and cook food according torecipes, quality standards, presentation standards, and foodpreparation checklist.
  • Prepare coldfoods.
  • بلغ عن هذه الوظيفة
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    قدِّم طلب ترشيحك
    بريدي الالكتروني
    بالضغط على "واصل" ، أعطي موافقة neuvoo على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات إلي بالبريد الإلكتروني ، على النحو المفصل في سياسة خصوصية لـneuvoo . يجوز لي سحب موافقتي أو إلغاء الاشتراك في أي وقت.
    واصل
    استمارة الطلب