Junior Sous Chef
DoubleTree by Hilton
Doha, Qatar
منذ 4 يوم
source : drjobs.ae
  • Contribute to menucreation
  • Manage and train the kitchen brigadeeffectively to ensure a well-organised and motivatedteam
  • Ensure consistency in quality of dishesat all times
  • Manage customer relations whennecessary, in the absence of the Junior Sous Chef
  • Ensure resources meet business needs through theeffective management of working rotas
  • Supportbrand standards through the training and assessment of yourteam
  • Manage food cost controls to contributeto Food and Beverage revenue
  • Knowledge ofactivities in other departments and implications
  • Ensure compliance with food hygiene and Health and Safetystandards
  • بلغ عن هذه الوظيفة
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    قدِّم طلب ترشيحك
    بريدي الالكتروني
    بالضغط على "واصل" ، أعطي موافقة neuvoo على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات إلي بالبريد الإلكتروني ، على النحو المفصل في سياسة خصوصية لـneuvoo . يجوز لي سحب موافقتي أو إلغاء الاشتراك في أي وقت.
    واصل
    استمارة الطلب