Executive Chef required for restaurant
قطر
منذ 1 يوم
source : tanqeeb

Plan and direct food preparation and culinary activities

Modify menus or create new ones that meet quality standards

Estimate food requirements and food / labor costs

Supervise kitchen staff’s activities

Arrange for equipment purchases and repairs

Recruit and manage kitchen staff

Rectify arising problems or complaints

Give prepared plates the final touch

Perform administrative duties

Comply with nutrition and sanitation regulations and safety standards

Keep time and payroll records

Maintain a positive and professional approach with coworkers and customers

قدِّم طلب ترشيحك
أضف الى المفضلات
إزالة من الإشارات المرجعية
قدِّم طلب ترشيحك
بريدي الالكتروني
بالضغط على "واصل" ، أعطي موافقة نيوفو على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات إلي بالبريد الإلكتروني ، على النحو المفصل في سياسة خصوصية لـ نيوفو . يجوز لي سحب موافقتي أو إلغاء الاشتراك في أي وقت.
واصل
استمارة الطلب