Assistant Sous Chef
Marriott Hotels Resorts
Doha, Qatar
منذ 6 يوم
source : drjobs.ae
  • Supervise and coordinateactivities of cooks and workers.
  • Determine howfood should be presented and create decorative food displays.Ensure proper portion, arrangement, and food garnish to beserved.
  • Monitor the quantity of food that isprepared. Inform Food & Beverage service staff of menuspecials and out of stock menu items.
  • Prepare special meals orsubstitute items.

    بلغ عن هذه الوظيفة
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    تقديم
    بريدي الالكتروني
    بالضغط على "استمر" ، أعطي موافقة neuvoo على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات إلي بالبريد الإلكتروني ، على النحو المفصل في سياسة خصوصية لـneuvoo . يجوز لي سحب موافقتي أو إلغاء الاشتراك في أي وقت.
    استمر
    استمارة الطلب