Sous Chef - Outside Catering
Marriott
Doha - Qatar,QA
منذ 2 يوم
source : MNC Jobs

JOB SUMMARY Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the banquet food preparation staff Assists in coordinating menus purchasing scheduling food preparation and plating for catering events The individual is responsible for delivering a consistent high quality product with an appetizing presentation Works to continually improve guest and employee satisfaction while maintaining the operating budget Must ensure sanitation and food standards are achieved CANDIDATE PROFILE Education and Experience High school diploma or GED 1 years experience in the culinary food and beverage

قدِّم طلب ترشيحك
أضف الى المفضلات
إزالة من الإشارات المرجعية
قدِّم طلب ترشيحك
بريدي الالكتروني
بالضغط على "واصل" ، أعطي موافقة نيوفو على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات إلي بالبريد الإلكتروني ، على النحو المفصل في سياسة خصوصية لـ نيوفو . يجوز لي سحب موافقتي أو إلغاء الاشتراك في أي وقت.
واصل
استمارة الطلب