مسائد اداري Asistent Administrativ
Embassy of Kosovo in Doha, Qatar
Doha
منذ 6 يوم
source : ExploreJobs

DohaContract, PermanentRepublika e Kosovës - Republika Kosova - Republic of Kosovo جمهورية كوسوفاQeveria - Vlada - Government الحكومةMinistria e Punëve të Jashtme Ministarstvo Inistranih Poslova Ministry of Foreign Affairs وزارة الخارجيةAmbasada e Republikës së Kosovës në Doha Ambasada Republike Kosovo u Doha -

Embassy of the Republic of Kosovo in Doha سفارة جمهورية كوسوفا في الدوحةسفارة جمهورية كوسوفا في الدوحة تعلن عن : وظيفة شاغرةالعمل : مساعد اداريمكان العمل : سفارة جمهورية كوسوفا في الدوحةمدة العقد : سنة واحدة (مع إمكانية التمديد) مع فترة اختبار لمدة 3 أشهرتاريخ التقديم : (من 19-

09-2019 حتى 02-10-2019)الواجبات والمسؤوليات : يعمل تحت إشراف موظف السفارة أو القنصلية المسؤول عن المهام الإدارية و ينبغي أن يكون الشخص المعين لهذه المهمة قادراً على أداء المهام الإدارية العامة ووظائف الدعم اللوجستي فضلا عن أن يكون لديه معرفة عامة بالعمل بالكمبيوتر وإعداد الوثيقة.

وتشمل الوظائف المحددة على النحو التالي : - توفير خدمات الهاتف والاستقبال- إعداد التقارير والمراسلات البسيطة, و معالجة الفواتير والدفع للمعدات والتراخيص و استمارات الحكومة المضيفة والوثائق المالية-

إجراء المعاملات المصرفية والمالية الروتينية دفع الفواتير والخدمات والإيجارات والمدفوعات الأخرى- إجراء الحقائب البريدية والدبلوماسية للسفارة والقنصلية اختيار وتوزيع المراسلات الواردة تنظيم الخدمات البريدية ونقل البضائع-

الاحتفاظ بجرد دقيق لجميع أصول السفارة والقنصلية شراء و مراعاة النفقات بما في ذلك اللوازم المكتبية واللوازم لاستبدال آلات النسخ وغيرها من المعدات المكتبية أوراق للنسخ وغيرها من المنتجات الورقية واللوازم للمعدات ومعدات الصيانة الصغيرة اللازمة-

إجراء إصلاحات بسيطة والحفاظ على قائمة مشغلي الخدمات بما في ذلك الإصلاح والتنظيف والحراسة والسائقين وموظفي عربات النقل- الصيانة المنتظمة لمساحة التخزين لملفات السفارة أو القنصلية-

معالجة المدفوعات مقابل النقل الجوي للبضائع ونقل الأجهزة المنزلية لموظفي السفارة أو القنصلية معالجة مستندات الجمارك والمستندات الجمركية-

ترتيب المشغلين وخدمات تكنولوجيا المعلومات وشراء معدات وخدمات تكنولوجيا المعلومات-المؤهلات والمهارات والخبرة شهادة درجة البكالوريوس إقامة سارية المفعول في دولة القطر مهارات كتابية وشفهية باللغتين العربية والإنجليزية القدرة على ترتيب حفاظ الوثائق وتحديد الحلول الصحيحة المعرفة عن تقديم الخدمات الإدارية أن يكون لديه مهارات تنظيمية ممتازة و ليكون قادرا على خلق مزايا فعالة من خلال العمل في بيئة تحت الضغط الخبرة الوظيفية ذات الصلةيجب على المتقدمين تلبية هذه الشروط لدخول الدائرة الضيقة ومن ثم إجراء مقابلات معهم.

 • السيرة الذاتية- نسخة من الإقامة سارية المفعول في دولة القطر- نسخ من المؤهلات- مراجعين وظيفتين ورسالة تحفيزيةيمكن إرسال هذه الوثائق إلى البريد الإلكتروني : يجب ارسال الوثائق في شكل إلكتروني فقط علما بأن لا يتم إرجاعها.
 • Republika e Kosovës - Republika Kosova - Republic of KosovoQeveria - Vlada - GovernmentMinistria e Punëve të Jashtme Ministarstvo Inistranih Poslova Ministry of Foreign AffairsAmbasada e Republikës së Kosovës në DohaAmbasada e Republikës së Kosovës në Doha -

  shpall : K O N K U R SPër vend të lirë pune : Pozita : Asistent AdministrativVendi i punës : Ambasada e Republikes se Kosoves ne DohaKohëzgjatja e kontratës : Një vit (me mundësi vazhdimi) me një periudhë provuese prej 3 muajshData e aplikimit : 19.

  09.2019 02.10.2019Detyrat dhe përgjegjësitë : Punon nën mbikëqyrjen e zyrtarit të ambasadës, i cili është përgjegjës për funksionet administrative.

  I caktuari në këtë detyrë duhet të jetë në gjendje që të kryej detyrat e përgjithshme administrative dhe funksione mbështetëse logjistike, si dhe duhet të ketë njohuri të përgjithshme të punës me kompjuter dhe përgatitjes së dokumenteve.

  Funksionet specifike përfshijnë, siç vijon : Përgatitja e raporteve dhe korrespondencës së thjeshtë; procesimi i faturave, pagesave për pajisje, licencave dhe formularëve të qeverive mikpritëse, dhe dokumente financiare.

  Kryerja e transaksioneve bankare dhe financiare rutinore; pagimi i faturave dhe shërbimeve, qirasë si dhe pagesa të tjera.

  Kryerja shërbimeve postare dhe të valixheve diplomatike për ambasadë; zgjedhja dhe distribuimi i korrespondencës hyrëse; rregullimi i shërbimeve postare dhe transportit të mallrave.

  Mbajtja e një inventari të saktë për të gjitha pasuritë e ambasades; prokurimi dhe mirëmbajtja e furnizimeve të shpenzimeve, përfshi artikujt e zyrës, furnizimet për ndërrimin e fotokopjeve dhe pajisjeve të tjera të zyrës, fletë për kopje dhe produkte të tjera të letrës, furnizimet për pajisjet, dhe pajisjet e nevojshme për mirëmbajtje të vogël.

  Kryerja e riparimeve të thjeshta dhe mbajtja e listës së operatorëve të shërbimeve, përfshi personat që merren me riparime, pastruesit, rojet, vozitësit dhe personeli lëvizës.

 • Mirëmbajtja e rregullt e hapësirës për deponimin e dosjeve të ambasadës.Adresimi i pagesës për transportin ajror të mallrave dhe transportin e pajisjeve shtëpiake për personelin e ambasadës ose konsullatës;
 • procesimi i faturave për ngarkesa dhe dokumentet e doganave.Aranzhimi i operatorëve dhe shërbimeve për teknologji informative;
 • dhe prokurimi i pajisjeve dhe shërbimeve të TI-së.Kualifikimet, shkathtësitë, aftësitë dhe përvoja : Të ketë diplomën e fakultetit;
 • Te jetë shtetas / e e Republikës së Kosovës (me qëndrim të rregulluar në shtetin pranues) apo shtetas / e e shtetit pranues ose me lejeqendrim;
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze dhe njohuri të gjuhës zyrtare te shtetit pranues. Aftësia e dëshmuar për sistemimin dhe mirëmbajtjen e dokumentacionit, përcaktimin e zgjidhjeve të duhura;
 • Të ketë shkathtësi të dëshmuara dhe efektive të komunikimit me shkrim dhe me gojë; Njohuri nga aspekti i ofrimit të shërbimeve administrative;
 • Të ketë shkathtësi të shkëlqyeshme të vet-organizimit, të jetë në gjendje që të krijojë përparësi në mënyrë efektive duke punuar në një ambient nën presion;
 • Të ketë 3 vjet përvojë relevante të punës.Kandidatët të cilët aplikojnë duhet ti plotësojnë këto kushte, për të hyrë në rrethin e ngushtë dhe pastaj për të intervistuar.

 • CV-në;- Kopjen e letërnjoftimit;- Kopjet e kualifikimit-diplomës;- Dy refernaca të punës dhe një letër motivuese;- Certifikatën nga mjeku për gjendjen shëndetësore;
 • Certifikatën se nuk janë nën hetime nga autoritetet e shtetit pranues (nëse e lejon praktika e shtetit pranues);Këto dokumente mund të dërgohen përmes postes elektronike : Dokumentet i dërgoni fotokopje sepse të njëjtat nuk kthehen.
 • نوع الوظيفة : دوام كامل, عقد, دائمالموقع : Doha (مطلوب)اللغة : عربي و انجليزي يستحسن ألباني أيضا (مطلوب)

  قدِّم طلب ترشيحك
  أضف الى المفضلات
  إزالة من الإشارات المرجعية
  قدِّم طلب ترشيحك
  بريدي الالكتروني
  بالضغط على "واصل" ، أعطي موافقة نيوفو على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات إلي بالبريد الإلكتروني ، على النحو المفصل في سياسة خصوصية لـ نيوفو . يجوز لي سحب موافقتي أو إلغاء الاشتراك في أي وقت.
  واصل
  استمارة الطلب