Executive Chef
Minor Hotels
Doha, Qatar
منذ 12 ساعات
source : drjobs.ae
  • Plan and direct food preparationand culinary activities
  • Modify menus or createnew ones that meet quality standards
  • Estimatefood requirements and food / labor costs
  • Supervise kitchen staff’s activities
  • Arrange for equipment purchases and repairs
  • Recruit and manage kitchen staff
  • Rectify arising problems or complaints
  • Give prepared plates the finaltouch
  • Perform administrativeduties
  • Comply with nutrition and sanitationregulations and safety standards
  • Keep time andpayroll records
  • Maintain a positive andprofessional approach with coworkers and customers
  • بلغ عن هذه الوظيفة
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    قدِّم طلب ترشيحك
    بريدي الالكتروني
    بالضغط على "واصل" ، أعطي موافقة neuvoo على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات إلي بالبريد الإلكتروني ، على النحو المفصل في سياسة خصوصية لـneuvoo . يجوز لي سحب موافقتي أو إلغاء الاشتراك في أي وقت.
    واصل
    استمارة الطلب