Executive Chef
Jashan Restaurant
Doha Qatar
منذ 6 يوم
source : HireeJobsGulf

Controlling and directing the food preparation process and any other relative activitiesConstructing menus with new or existing culinary creations ensuring the variety and quality of the servingsApproving and polishing dishes before they reach the customerPlan orders of equipment or ingredients according to identified shortagesArrange for repairs when necessaryRemedy any problems or defectsBe fully in charge of hiring managing and training kitchen staffOversee the work of subordinatesEstimate staff s workload and compensationsMaintain records of payroll and attendanceComply with nutrition and sanitation regulations and safety standardsFoster a climate of cooperation and respect between coworkers

بلغ عن هذه الوظيفة
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

قدِّم طلب ترشيحك
بريدي الالكتروني
بالضغط على "واصل" ، أعطي موافقة neuvoo على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات إلي بالبريد الإلكتروني ، على النحو المفصل في سياسة خصوصية لـneuvoo . يجوز لي سحب موافقتي أو إلغاء الاشتراك في أي وقت.
واصل
استمارة الطلب