Chief Steward
Marriott Hotels Resorts
Doha, Qatar
منذ 2 يوم
source : drjobs.ae
  • Manages the daily kitchen utilityoperations and staff. Areas of responsibilities include dish roomoperations, night cleaning, back dock cleaning and maintenance,banquet plating and food running.
  • Superviseskitchen employees not actively engaged in cooking (e.g.,dishwashers, kitchen helpers, etc.).
  • Strivesto continually improve guest and employee satisfaction whilemaintaining the operating budget.
  • بلغ عن هذه الوظيفة
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    تقديم
    بريدي الالكتروني
    بالضغط على "استمر" ، أعطي موافقة neuvoo على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات إلي بالبريد الإلكتروني ، على النحو المفصل في سياسة خصوصية لـneuvoo . يجوز لي سحب موافقتي أو إلغاء الاشتراك في أي وقت.
    استمر
    استمارة الطلب