Head chef
Toorma
Doha, Qatar
منذ 4 يوم
source : drjobs.ae
  • Design menus that enhancecustomers’ culinary experience while keeping up highquality.
  • Submit cost proposals for menuitems.
  • Provide feedback regarding the foodquality of large bulk purchases.
  • Ensure thatall food preparation is in accordance with regulatoryguidelines.
  • Design standardized foodpresentation guidelines for each dish.
  • Monitorinventory levels of commonly used items.
  • Lookfor ways to reduce spoilage of infrequently used items.
  • Hire, train, and mange staff about proper kitchensanitization methods.
  • بلغ عن هذه الوظيفة
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    قدِّم طلب ترشيحك
    بريدي الالكتروني
    بالضغط على "واصل" ، أعطي موافقة neuvoo على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات إلي بالبريد الإلكتروني ، على النحو المفصل في سياسة خصوصية لـneuvoo . يجوز لي سحب موافقتي أو إلغاء الاشتراك في أي وقت.
    واصل
    استمارة الطلب