Commis Chef - Pastry
Hyatt Corporation
QA-Doha-Doha
منذ 15 يوم

Description :

You will be responsible to provide an excellent and consistent level of service to your customers. The Commis Chef - Pastry is responsible to prepare a consistent, high quality food product and ensure courteous, professional, efficient and flexible service that supports the outlet’s operating concept and Hyatt International standards.

Qualifications :

1 year work experience as Commis Chef or 2 years as Apprentice in a Pastry Kitchen in hotel or restaurant with good standards / Basic Culinary skills / good hygiene knowledge.

قدِّم طلب ترشيحك
أضف الى المفضلات
إزالة من الإشارات المرجعية
قدِّم طلب ترشيحك
بريدي الالكتروني
بالنقر فوق "متابعة"، عطي نيوفو الموافقة على معالجة بياناتي وإرسال تنبيهات البريد الإلكتروني لي، وفقًا لسياسة الخصوصية الخاصة بنيوفو. يمكنني إلغاء اشتراكي أو سحب موافقتي في أي وقت.
واصل
استمارة الطلب